|

Јелена Розга ги покажа нејзините стомачни мускули

Сподели го ова:


Само на Facebook, таа има над 800.000 следачи-нејзини верни обожаватели, кои во ова време на корона, ако не можат да уживаат во нејзините песни директно во живо на нејзините концерти, тогаш можат да уживаат во нејзината убавина која ја истакнува преку нејзините слики кои што самата таа постојано ги објавува на Facebook и Instagram. Од сликите може да се забележи дека пејачката е разбувана и блеска како никогаш до сега-па дали ова значи дека пејачката е повторно вљубена-останува знак прашалник.

Четириесет и три годишната Јелена Розга, хрватската пејачка која по потекло е од Сплит, и покрај сите падови и успеси кои ги имаше во својата музичка кариера, можеме да заклучиме дека исто како и претходната година, така и во оваа 2021 година одлично блеска со својата убавина, а доказ за тоа се постојаните слики кои самата таа лично ги објавува на своите приватни профили на социјалните мрежи, посебно последната слика каде што таа ги покажува своите стомачни мускули.

Сликите за оваа објава се превземени од Facebook – Јелена Розга

Сподели го ова:

Слични објави