Дали ја слушнавте најновата песна на Исак Шабановиќ??

Сподели го ова:


Врз основа на мислењето на голем дел од гледачите на “Ѕвездите на гранд”, Исак Шабановиќ  иако го освои второто место во ова музичко натпреварување, сепак тој е победникот во оваа сезона. Пејачот постојано го гледаме по настапи по ноќните клубови, а пред неколку дена ја објави својата најнова песна. Станува збор за интересно, уметничко – музичко дело, кое што ќе ве освои на прво слушање. Во прилог слушнете ја оваа песна која носи наслов “Прво јутро”.

Сподели го ова:

Слични објави