|

Ален Хасановиќ после долгите летни настапи, заслужено одмара во Египет

Сподели го ова:


Ален Хасановиќ после долгите летни музички настапи кои ги имаше континуирано ова лето, конечно најде време за да заслужено одмори од ноќните свирки. Инаку Ален моментално одмара во Египет, а врз основа на фотографиите кои што самиот тој ги објавува на својот личен Facebook профил, може да се забележи дека пејачот знае мошне добро да се опушти и да ужива во преубавиот Египет. Друштво во Египет му прави неговиот брат-Армин Хасановиќ кој што ги изработува музичките видео записи на Ален последниве неколку години. Дали Ален во Египет ќе сними нов музички спот за некоја нова песна со која што ќе ги почести неговите обожавателки-останува да видиме.

Сподели го ова:

Слични објави