Денешно екстра мени-“Ана-Марија Фуд”

Сподели го ова:
Од денеска, најактуелниот прилепски информативен портал “stanica.mk” по барање на голем број на наши читатели, започнува со нова рубрика, а тоа е рубриката “Денешно екстра мени”, рубрика каде што секој ден ќе Ве информираме каде во градот има највкуснa приготвена квалитетна храна и кое е најдоброто денешно екстра мени. А кога зборуваме за квалиетот, тогаш зборуваме за најдобриот кетеринг сервис “Ана-Марија Фуд”, каде на едно место може да се најде највкусната, најдобрата и најквалитетната храна.  Од “Ана-Марија Фуд” специјално-единствено саmo за Вас, за денес Ви го нудат следното денешно екстра мени: телешка чорба, телешки гулаш, телешка јанија, бегова тава, полнети пиперки, полнет модар домат, мрсна сарма, селско месо, поховано пилешко, пилешко во тава со кашкавал, пилешко со зеленчук, стек на скара, мариниран копан на скара, тавче гравче, посна тава, ослич, пастрмка, а сета оваа мајсторски приготвена вкусна храна, од Ана-Марија ФУД по Ваша желба може да Ви ја комбинираат со топол приготвен ориз, компир, пире, и повеќе видови на природни салати. Како викаат нашите сограѓани: “Прилепчани јадат само онаму каде што е квалитетно”, а квалитетната свежо-приготвена готова храна секогаш е во Ана-Марија Фуд. Информативниот портал “STANICA.MK”,  како моментално најактуелен информативен портал кој што како резултат на објективноста и професионалноста официјално е поддржан од страна на голем број на музички ѕвезди како што се Миле Кузмановски и Јоце Панов, топло Ви ја препорачува најдобрата кетеринг услуга во градот “Ана-Марија Фуд” кои што како што знаете и самите, се наоѓаат на улица Мице Козар (Чутуче),  а исто така од големиот избор на храна од “Ана-Марија Фуд” може да си порачате и на телефонскиот број 075/234-190. “АНА МАРИЈА ФУД”– НАЈДОБРОТО МЕСТО ВО ПРИЛЕП КАДЕ ШТО МОЖЕ ДА ВКУСИТЕ ВИСТИНСКИ КВАЛИТЕТНА, ВКУСНА ХРАНА!

Можно е да е слика од храна и внатре
Можно е да е слика од храна и внатре
Можно е да е слика од храна
Можно е да е слика од храна и внатре
Можно е да е слика од храна и внатре

Сподели го ова: